Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İstanbul Sokakları son bölümde neler yaşanacak? İstanbul Sokakları 6.bölüm fragmanı

        Duygu yüklü hikayesiyle pazartesi ekranına damgasını vuran “İstanbul Sokakları”nda Cemil, Nazlı’ya yaşattıklarının videosunu zorla Fırat izlettirecek. Bunun üzerine Fırat, Cemil’i ortadan kaldırmak için harekete geçecek.

        Gizem Karaca’yı Nazlı, Caner Cindoruk’u Fırat, Rıza Kocaoğlu’nu Cemil, Naz Elmas’ı Sibel rolünde izlediğimiz “İstanbul Sokakları”, sürükleyici bir bölümle daha ekrandaki yerini alacak. Takipçileriyle altıncı randevusuna çıkacak dizide olaylar şöyle gelişecek: Cemil'in yaptıklarını kimseye söyleyemeyen Nazlı, hayatına nasıl devam edeceğini bilemez halde Fırat'tan kaçmaktadır. Gerçeği ilk öğrenen Sibel, sanki Nazlı'ya destek oluyormuş gibi yaparak Fırat ve Nazlı'nın arasının iyice açılmasını sağlar. Lakin hesaba katmadığı bir şey vardır: Cemil, Fırat'a acı çektirmek için Nazlı'ya yaşattıklarının videosunu izletir. Fırat bunun üzerine Cemil'i ortadan kaldırmak için harekete geçer…

        İSTANBUL SOKAKLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

        5. bölümde Nazlı'yı alıkoyan Cemil, kimsenin bilmediği bir yerde istediği olana dek tutsak etmeye devam eder. Sibel'in getirilmesi durumunda Nazlı'yı bırakacağını söyleyen Cemil, Fırat'tan bu atılımı beklemektedir.

        Fırat ise bunu kabul etmemiş, Saltuk ve Mestan ile birlikte Nazlı'nın kaçırıldığı yeri bulmak için harekete geçmiştir. Sibel ise kendisini bu konuda sorumlu hissetmiş ve Fırat'ın haberi olmadan Cemil'e çoktan teslim olmuştur.

        Kozları eline geçiren Cemil, bu kez hem Nazlı'yı hem de Sibel'i esir tutmaya ve bırakmamaya niyetlidir. Cemil'in intikam kararı ise çok daha korkutucudur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ