Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yüksek Sosyete 17. son bölümünde neler yaşanacak? Yüksek Sosyete 17. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Engin Öztürk (Kerem) ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Yüksek Sosyete 17. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde bundan sonra Kerem ve Cansu için yalnızca aşk değil, savaş da vardır. İşte Yüksek Sosyete 17. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        YÜKSEK SOSYETE 17. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 17'nci randevusuna çıkacak olan Yüksek Sosyete'de olaylar şöyle gelişecek: Cansu, Kerem'in Koran Holding'e neden geldiğini anlamaya çalışır. Bulduğu cevaplar ise onu Kerem'in amaçları konusunda çıkmaza sürükler. Kerem ise büyük bir ikilemdedir. Bir yanda kalbine gömmeye çalıştığı aşkı diğer yanda onu yaralayanlardan hesap sorma arzusu...

        Bundan sonra Kerem ve Cansu için yalnızca aşk değil, savaş da vardır. Bedia ile aralarındaki bağı tamamen kopartan Mert, Ece'ye hayatının sürprizini yapar. İlişkilerinde büyük bir dönüm noktası yaşayan Süreyya ve Levent cephesinde ise ikilinin önündeki en büyük engel Süreyya'nın vicdanıdır.

        YÜKSEK SOSYETE 16. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Kerem, Mert'in Cansu'yla alakalı her şeyi bildiğini öğrenmiştir. Bunun karşılığında Mert'i sıkıştırarak ondan daha fazla bilgi almaya yoluna gitmiştir. Kerem ise yeni bir yola girmeye hazırlanmaktadır. Bediha, Mert'ten şok bir istekte bulunur. Ece'yi Oliva'dan atmasını isteyen Babannesine tepkide bulunan Mert ise ortalığı devirip döker. Bediha ise kararlıdır.

        Cansu'nun kaybolan abisi Can, giderken tüm haklarını Cansu'ya devretmiştir. O artık şirkette bir yöneticidir. Fakat Cansu şirkette yalnız çalışmayacaktır. Onun üzerinde bir genel müdür yer alacaktır. Genel müdür olarak karşısında Kerem'i gören Cansu şok olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ