Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        U17 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Malatya’yı Yeşilyurt Belediyespor ile Kale Gençlerbirliği takımları temsil edecek. Yeşilyurt Belediyespor Şanlıurfa, Kale Gençlerbirliği Elazığ grubunda mücadele edecek.

        20182019 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 76 ilden 133 takımın katılımıyla 6’şar takımlı 18 grupta ve 5 takımlı 1 grupta 47 Nisan, 4’er takımlı 5 grupta ise 57 Nisan tarihlerinde olmak üzere toplam 24 tarafsız grup merkezinde oynanacak. İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Kocaeli, Bolu, Sakarya, Kütahya, Manisa, Muğla, Burdur, Mersin, Osmaniye, Hatay, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Muş, Nevşehir, Kastamonu, Çorum, Giresun, Rize ve Ardahan grup merkezlerinde oynanacak 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 24 takımın katılımıyla 2. kademe müsabakaları 4 merkezde oynanacak.

        2. kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. U17 Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Malatya’yı Yeşilyurt Belediyespor ile Kale Gençlerbirliği takımları temsil edecek. Yeşilyurt Belediyespor Şanlıurfa, Kale Gençlerbirliği Elazığ grubunda mücadele edecek. Şanlıurfa Grubu’nda müsabakalar 57 Nisan tarihlerinde oynanacak. Grup’ta Yeşilyurt Belediyespor’un yanı sıra Adıyaman, Elazığ ve Kahramanmaraş takımları yer alacak. Elazığ Grubu’nda da karşılaşmalar 57 Nisan tarihlerinde oynanacak. Grup’ta Kale Gençlerbirliği’nin yanı sıra Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl takımları mücadele edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler