Özgür Özel, Gülşah Durbay'ın 3. gün taziyesine katıldı Manisalılar hayatın kaybeden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın ailesine ve CHP yönetimine taziyelerini sunmak için uzun kuyruklar oluşturdu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 14 Aralık'ta hayatını kaybeden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay için düzenlenen 3. gün taziyesine de katılarak Durbay ailesini yalnız bırakmadı.
Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle 14 Aralık'ta hayatını kaybeden ve 15 Aralık'ta yoğun bir katılımın olduğu cenaze töreniyle ebediyete uğurlanan Şehzadeler Belediye Başkanı ve Manisa'nın ilk kadın Belediye Başkanı olan Gülşah Durbay'ın 3. gün taziyesi yine yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Fatih Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen taziye programında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra Gülşah Durbay'ın babası Osman Durbay, annesi Fatma Durbay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen ile Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Onur Ceylan, vatandaşların taziyelerini kabul etti.
Kur'anı Kerim tilavetinin ardından vatandaşlar taziye defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Taziye programına katılan vatandaşlar, Gülşah Durbay'ın vefatından duydukları derin üzüntüyü dile getirerek, acıyı hep birlikte yaşadıklarını ifade etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.