Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Manisa’nın Selendi ilçesinde, İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 105. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı.
        Selendi Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Selendi Kaymakamı Mücahit Enes Yıldız, Selendi Belediye Başkanı Murat Daban, ilçe protokolü, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Program kapsamında öğrenciler tarafından şiirler okunurken, video sunumları, oratoryo gösterileri ve çeşitli sahne performansları sergilendi.
        Milli şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve İstiklal Marşı’nın yazılış sürecine de değinilen programda, bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan marşın önemine vurgu yapıldı.
        Program, gün dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. Anma etkinliği katılımcılardan büyük beğeni toplarken, programda milli birlik ve beraberlik mesajları verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler