Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) personeli Demirci'de Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörlüğü ve MASKİ ekipleri Demirci'de örnek bir kampanyaya imza attı. "Sorumluluk Kanımızda Var" sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında personeller Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. Düzenlenen kampanya hakkında konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, "Yazılı ve görsel medyada ülkedeki kan stoklarının azaldığı yönünde yayınlar olunca biz de bu duruma kayıtsız kalamadık. 'Sorumluluk Kanımızda Var' adı altında personelimizce kan bağışında bulunduk. Çalışan arkadaşlarımız ve hemşerilerimizin de desteği ile 52 ünite kan bağışında bulunduk. Türk Kızılayı Manisa Kan Merkezine ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        Bu tip sosyal sorumluluk projelerine desteklerinin devam edeceğini belirten Aysan, 3 ayda bir sağlıklı herkesin kan verebileceğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler