Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediyesi, çevre kirliliği hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Dünya Temizlik Günü’ etkinliğinin Manisa ayağını organize eden Let’s Do It Foundation Manisa Direktörü Minel Rüzgar’a teşekkür belgesi verdi. Rüzgar’a belgesini Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik adına, Başkan Yardımcısı Fatih Baybatur takdim etti.

        Dünya genelinde "Let’s Do It Foundation" tarafından organize edilen, Türkiye’de Sivil Yaşam Derneği koordinatörlüğünde gerçekleştirilen; doğaya atılmış çöpleri temizlemek ve çevre kirliliği hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl düzenlenen bir çevre etkinliği olan "Dünya Temizlik Günü" bu yıl Şehzadeler Belediyesi’nin de desteği ile 21 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Etkinliğin Manisa ayağı Let’s Do It Foundation Manisa Direktörü Minel Rüzgar tarafından organize edilirken, gönüllüler Ağlayan Kaya, Spil yolu bayraklı mevki, Mesir Tabiat Parkı ve Gürle gibi bölgelerde doğaya atılmış çöpleri topladı. Çevreye gelişi güzel atılan çöpler çevreci gönüllülerce toplanarak temizlik görevlilerine teslim edildi. Etkinlik sonrası Şehzadeler Belediyesi, “Dünya Temizlik Günü’ etkinliğinin Manisa ayağını organize eden Let’s Do It Foundation Manisa Direktörü Minel Rüzgar’a teşekkür belgesi verdi. Rüzgar’a belgesini Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik adına, Başkan Yardımcısı Fatih Baybatur verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler