Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezon başından bu yana şampiyonluk için çekişen Manisa Futbol Kulübü ve Yılport Samsunspor'u cumartesi günü karşı karşıya getirecek liderlik maçı, kariyerlerinde daha çok Süper Lig'de görev yapan iki teknik adam Cihat Arslan ve Ertuğrul Sağlam'ın mücadelesine de sahne olacak. Kariyerinde daha önce Medipol Başakşehir'i 1'inci Lig'de şampiyon yaparak Süper Lig'e taşıyan Arslan, ligde Akhisarspor'da iki farklı dönemde teknik adamlık yaptı. Cihat Arslan, Süper Lig'de Akhisar'dan geçen sezon ikinci yarıda ayrıldı.

        Süper Lig'de daha önce Beşiktaş, Hes Kablo Kayserispor, Yılport Samsunspor, Eskişehirspor, BtcTurk Yeni Malatyaspor gibi ekipleri çalıştıran Ertuğrul Sağlam ise 2010 yılında Bursaspor'u şampiyon yaparak tarihe geçti. Tecrübeli teknik adam Süper Lig'de son olarak geçen sezon Kayserispor'u çalıştırdı. Futbolculuk kariyerlerinde Süper Lig'de birçok kez karşı karşıya gelen, teknik adam olarak ligde karşılıklı maçlara çıkan Arslan ve Sağlam'ın yolları bu kez 2'nci Lig'deki şampiyonluk yarışında kesişecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler