Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKAN PAKDEMİRLİ´DEN ÇANAKKALE´DEKİ YANGINLA İLGİLİ AÇIKLAMA

        TARIM ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çanakkale´nin Gelibolu ilçesinde çıkan yangınla ilgili, Manisa Spil Dağı Milli Park ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. 

        Bakan Pakdemirli, "Orman Genel Müdürümüz yangın bölgesine intikal etti. Çalışmalar sürüyor. Tüm ekiplerimiz orada. Yangın, 14.50 saatlerinde gibi gözüküyor. Gelibolu ilçesi Pazarlı köyünde çıkmış. Saat 15.00 itibariyle de yangına müdahale edilmiş durumda. Yangına şu anda 20 helikopter müdahale ediyor. Helikopter filomuzun çok önemli bir kısmı orada. 2 tane ambifik uçak, 107 arazöz, 7 dozer ve 400 personelle müdahale ediliyor. Ben de gelişmeleri yakından takip ediyorum" ifadelerini kullandı. Bakan Pakdemirli Manisa´da programını tamamlamadan helikopterle yangın bölgesine hareket etti.Cemil SEVAL/MANİSA,(DHA) DHA-Genel Türkiye-Manisa Cemil SEVAL

        2020-07-06 18:30:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler