Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN´inArtuklu ilçesinde Faysal Duva (57), otomobille seyir halindeyken TIR ile önünü kesen husumetlisinin tabanca ile açtığı ateş sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

        Olay, öğleden sonra Artuklu ilçesi, Mardin-Midyat kara yolundaki Kamor Millet Bahçesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi, Faysal Duva´nın içinde bulunduğu otomobilin önünü TIR ile kesti. TIR´dan inen şüphelinin tabanca ile açtığı ateş sonucu Duva ağır yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Duva, ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Duva´nın cenazesi otopsi için morga götürülürken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler