Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Marilyn Monroe'nun saçı Kim Kardashian'a hediye edildi
        1

        New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi yararına düzenlenen 2022 MET Gala, 2 Mayıs'ta dünyaca ünlü yıldızları bir araya getirmişti. Ünlüler, bu yıl da dikkat çekici kostümleriyle kırmızı halıda boy göstermişti. Bu isimlerden biri de reality show yıldızı Kim Kardashian (41) olmuştu.

        2

        Geceye sevgilisi Pete Davidson ile katılan Kardashian, Marilyn Monroe'nun 1962'de John F. Kennedy'ye 'Happy Birthday Mr. President' şarkısını söylerken giydiği elbisesini giyerek kırmızı halıya damgasını vurmuştu.

        3

        Hollywood yıldızının orijinal kıyafetini giyme şansını elde eden Kim Kardashian'a, etkinlikten sonra Florida'daki "The Ripley's Believe it Or Not!" adlı müzenin sahipleri, Monroe'nun saçlarından bir tutam hediye etti.

        4

        "HER AKŞAM BUNUNLA UYUYACAĞIM"

        Müzenin sahipleri, o anları da sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kendisine hediye edilen saç karşısında şaşkına dönen Kim Kardashian, "Bu benim için gerçekten çok özel. Çok teşekkür ederim. Her akşam bununla uyuyacağım" dedi.

        5

        DÜNYANIN EN PAHALI ELBİSESİ

        2016 yılında 4,8 milyon dolara satılan elbise, "dünyanın en pahalı elbiselerinden" biri olarak görülüyor. Kardashian, ayrıca bu kadar eski ve değerli bir elbiseyi giydiği için sosyal medyada eleştiri toplamıştı.

        6

        Yapılan açıklamaya göre, Kim Kardashian elbiseyi yalnızca kırmızı halıda giydi. Etkinliğin devamında ise elbisenin tamamen aynısı olan farklı bir elbise tercih etti.

        7

        3 HAFTADA 7 KİLO

        Kardashian, ilk denemede ikonik elbisenin kendisine uymadığını fark ettiğinde ağladığını, ancak elbiseyi kırmızı halıda birkaç dakikalığına giyebilmek için kilo vermeye devam ettiğini söylemişti.

        3 hafta içinde 7 kilo verdiğini söyleyen yıldız, "Kendimi aç bırakmadım ama çok katıydım." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ