Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Marmara'ya yılın ilk karı düştü!
        1

        Sıcaklığın yurdun kuzeybatı kesimlerinde 4-8 derece azalmasının ardından Kocaeli'nde Samanlı Dağları´nın zirvesinde 1860 rakıma sahip Kartepe, kar yağışıyla beyaza büründü.

        2

        KAR YAĞIŞININ KEYFİNİ ÇIKARDILAR

        DHA'daki habere göre kayak merkezi yolu üzerinde bulunan restoran ve tesislere gelenler, kar yağışının keyfini çıkardı. Kar yağdığını duyarak çocuklarıyla birlikte gelenler, devam eden kar yağışı altında eğlendi.

        3

        "BİZ GELİRKEN YAĞMUR YAĞIYORDU"

        Eşi ile tatile geldiklerini söyleyen Emel Tokraç Çelik, "Biz hafta sonu için gelmiştik. Eşimle yıldönümümüzü kutladık. Şimdi de nasıl geri gideceğimizi düşünüyoruz. İnşallah araba kaymaz. Biz gelirken hava durumu yağmur gösteriyordu. Ben kar yağacağını hiç düşünmemiştim. Gayet güzel şu anda. Gitmeden önce biraz keyfini çıkaracağız" dedi.

        4

        "KAR YAĞIŞINI ÖZLEMİŞTİK"

        Ailesi ile pazar gününü değerlendirmek için gelen Ömer Diler ise "Özlemiştik kar yağışını. Karın tadını en çok çocuklar çıkarıyor" diye konuştu.

        5

        SAKARYA HENDEK'E İLK KAR DÜŞTÜ

        İHA'da yer alan habere göre Sakarya'nın Hendek ilçesi, mevsimin ilk karı ile beyaza büründü. Türkiye'nin en güzel on yaylası arasında gösterilen Çiğdem Yaylası'nda yaşayan vatandaşlar sabah uyandıklarında beyaz örtü ile karşılaştı.

        6

        ÇİĞDEM YAYLASI BEYAZA BÜRÜNDÜ

        Çiğdem Yaylası'na yağan karı gören vatandaşlar, o anları cep telefonları ile görüntülediler. Mevsimlerin kurak geçtiğini belirten vatandaşlar, karın kendilerini sevindirdiğini belirttiler.

        7

        ULUDAĞ'DA KAR KALINLIĞI 10 SANTİM

        DHA'daki habere göre Bursa'da, 2 bin 543 rakımlı Uludağ'a da mevsimin ilk karı yağdı. Dün gece yarısı başlayan kar yağışı, yoğun sis ve fırtınayla birlikte sabah saatlerine kadar etkisini sürdürdü. Görüş mesafesi, 5 metrenin altına düştü. Kar yağışı birinci ve ikinci oteller bölgesinde de etkili oldu.

        8

        KAYAK PİSTLERİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

        Yağışla birlikte kayak merkezinin zirvesi ve kayak pistleri beyaza büründü. Oteller bölgesindeki kar kalınlığı tahmini 10 santimetreye ulaştı.

        9

        KARAYOLLARI YOL TEMİZLİĞİ YAPTI

        Karayollarına bağlı ekipler ise yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Uludağ'da kar yağışının devam etmesi bekleniyor.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ