Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef Masterclass oyununu kim kazandı? 2 Eylül 2022 MasterChef MasterClass ödülünün sahibi ve ödülü kazanan belli oldu!
        1

        Haftanın 7 günü TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden MasterChef Türkiye'de MasterClass oyunu nefesleri kesti. Danilo Zanna pizza konusunda deneyimlerini yarışmacılara aktarırken yarışmacılardan yaratıcı ve güzel bir pizza yapmalarını istedi. Gecenin sonunda ise en güzel pizza yapan yarışmacı MasterClass olarak ödülün sahibi oldu. Peki MasterChef Masterclass'ı kim kazandı? 2 Eylül 2022 MasterChef MasterClass ödülünün sahibi kim oldu? İşte detaylar...

        2

        MASTERCHEF’TE MASTERCLASS’I KİM KAZANDI?

        MasterChef'te MasterClass oyunu heyecanı yaşanıyor. Danilo Zanna pizza konusunda deneyimlerini yarışmacılara aktarırken yarışmacılardan yaratıcı ve güzel bir pizza yapmalarını istedi. MasterClass eğitimini başarıyla tamamlayıp, MasterClass'ı kazanan yarışmacı Yağız oldu.

        3

        MASTERCLASS ÖDÜLÜ NE OLDU?

        MasterChef MasterClass eğitimi kadar verilecek ödül de heyecanla bekleniyordu. Danilo Zanna MasterClass oyunu öncesinde, ödülü açıkladı. Ödülün İtalya tatili olduğunu açıklayan Danilo Şef, kazanan yarışmacının business uçacağını da açıkladı. Ödül yarışmacılarda heyecan yaratırken, MasterClass kazanan Yağız ödülün sahibi oldu.