Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef takım oyununu kim kazandı? 28 Eylül 2022 MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığın sahibi kim oldu ve eleme adayları kimler?
        1

        MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın ikinci takım oyunu için nefesler tutuldu. Birbirinde zorlu tariflerin yapıldığı ve tansiyon hiç düşmediği MasterChef'te yaşanan son gelişmeleri sizler için bir araya getirdik. Peki MasterChef takım oyununu kim kazandı? 28 Eylül 2022 MasterChef dokunulmazlığın sahibi kim oldu, eleme adayları açıklandı mı? İşte MasterChef'te ikinci dokunulmazlığın sahibi...

        2

        MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef'te takım oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam ikinci kez karşı karşıya geldi. Jüri üyeleri yarışmacılardan, 0 atık üzerine 5 farklı yemek yapmalarını istendi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın ikinci takım oyununun galibi kırmızı takım oldu.

        3

        MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Takım oyununu kaybeden Mavilerkendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği yapan Büşra dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığın sahibi Büşra 3. eleme adayı olarak Çağatay'ı seçti. 4. eleme adayı ise takım oylaması ve takım kaptanı Çağatay tarafından belirlenerek Görkem seçildi.