Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Mayısta Netflix'e gelecek dizi ve filmler neler? Netflix'in yeni dizi, film ve belgesel tavsiyeleri! Netflix'te ne izlenir, bu hafta hangi yapımlar var? Erşan Kuneri, Stranger Things, Workın Moms
        1

        Dizi ve film izleyicilerinin öncelikli tercihi olan dijital platform Netflix Türkiye'nin Mayıs ayı takvimi açıklandı. Birçok ülkeden çeşitli türlerde dizi film ve belgeseller Mayıs ayı takviminde yerini aldı. Başrolünde Cem Yılmaz'ın yer aldığı yeni dizi Erşan Kuneri, izleyicilerin heyecanla yeni sezonunu beklediği Stranger Things ve 6. Sezonu ile ekranlara gelecek olan Workın Moms gibi birçok yapım Mayıs ayında izleyici ile buluşacak. İşte, Mayıs ayı Netflix takvimi...

        2

        ERŞAN KUNERİ (YENİ DİZİ)

        Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2022

        Erotik filmlerin unutulmaz yönetmeni, yapımcısı ve oyuncusu Erşan Kuneri, farklı film türlerini denemek için kolları sıvar.

        3

        STRANGER THİNGS: 4. SEZON - 1. KISIM

        Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2022

        Bahar tatili sırasında Hawkins'e geri dönen karanlık; yepyeni korkuları, rahatsız edici hatıraları ve savaş tehlikesini beraberinde getirir.

        4

        WORKIN' MOMS: 6. SEZON

        Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2022

        İş hayat dengesi de neymiş? Kate, Anne, Jenny, Sloane ve Val; hem ofiste hem de evde büyük sorunlarla uğraşırken hep fazla mesai yapıyor.

        5

        LOVE, DEATH & ROBOTS: 3. SEZON

        Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2022

        Tim Miller ve David Fincher'ın Emmy ödüllü animasyon antolojisinin üçüncü cildi tekinsiz dünyaları, şiddet dolu hazları ve sapkın dürtüleri ekrana taşıyor. Sevilen dizi Love, Death & Robots, merak edilen üçüncü sezonuyla ekranlara geliyor.

        6

        CLARK (YENİ DİZİ)

        Yayın Tarihi: 5 Mayıs 2022

        Netflix'in yeni mini dizisi "Stockholm sendromu" ifadesinin ortaya çıkmasına neden olan Clark Olofsson'un hikayesini ekranlara getirecek. İsveç yapımı dizide Olofsson'u Bill Skarsgård canlandırıyor.

        7

        BİR NETFLIX BELGESELİ: NEFESİNİ TUT: BUZ DALIŞI

        Yayın Tarihi: 3 Mayıs 2022

        Serbest dalgıç Johanna Nordblad tek nefesle katettiği mesafeyle dünya rekoru kırmaya çalışıyor. Nordblad'ın buzun altındaki mücadelesi Netflix belgeseliyle ekranlara taşınacak.

        8

        YOLUN AÇIK OLSUN (YENİ FİLM)

        Yayın Tarihi: 3 Mayıs 2022

        Omuz omuza çarpışan iki asker. Bir düğün ve bir cenaze. Bu yol öyküsünün başkahramanları gazi Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ve kafesteki bir keklik.

        9

        BİR NETFLIX BELGESELİ ERİME: NÜKLEER FELAKETİN EŞİĞİ

        Yayın Tarihi: 4 Mayıs

        Pensilvanya'nın Three Mile Adası'nda bulunan nükleer santralindeki kazanın tanıkları; olay öncesi ve sonrası yaşananları ve kazanın etkilerini mercek altına alıyor.

        10

        WHO KİLLED SARA: 3. SEZON

        Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2022

        Dizinin son sezonunda düşmanlar müttefik haline gelir ve gerçek nihayet ortaya çıkarken Alex, Sara'ya ne olduğunu bulmayı kafasına koyar.

        11

        BİR NETFLIX BELGESELİ: YAVRU HAYVANLARIN GİZLİ YAŞAMI

        Yayın Tarihi: 5 Mayıs 2022

        Belgesel dizi dünyaya gözlerini yeni açan aslan, fil, penguen, pangolin ve diğer türlerdeki hayvanların hayata nasıl tutunduğunu anlatıyor.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ