Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Antalya Televizyon Ödülleri

        HT MAGAZİN

        3’üncü Antalya Televizyon Ödülleri için geri sayım başladı. 21 Nisan Cumartesi akşamı Mardan Palace’ta gerçekleşecek ödül töreni için yarışacak adaylar belli oldu.

        ANTALYA Televizyon Ödülleri, bu yıl 20-21 Nisan tarihleri arasında Antalya Mardan Palace Otel’de düzenlenecek. Zira, hem geçtiğimiz yılın iddialı yapımları hem de bu sezon başlayan diziler birlikte yarışacak. Habertürk Magazin Müdürü Memet Güler’in de içinde yer aldığı ön jüride; Ömer Uğur Aytekin Çakmakçı, Yüksel Aytuğ, Bilal Özcan, Çiğdem Tunç, Prof. Dr. Bilal Arık, Metin Uca, Tayfun Talipoğlu, Atilla Aksoy, Yetkin Dikinciler, Gizem Merve Kaboğlu, Ali Eyüboğlu, Akgün Keskin Sakarya, Adem Akyürek, Sancar Sayın, Kenan Değer’ vardı. Ön jüri; 37 kategoride 29 dizi, 170 televizyon programı ve 23 belgeseli oylayarak adayları belirledi. Bu yıl en iyi drama dizisi kategorisinde, ‘Adını Feriha Koydum’ , ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, ‘Hayat Devam Ediyor’, ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ ve ‘Umutsuz Ev Kadınları’ yarışacak.

        HAYAT 10 KATEGORİDE YARIŞIYOR

        EN büyük rekabet en iyi erkek ve en iyi kadın kategorilerinde yaşanacak. En iyi erkek kategorisinde; Erdal Beşikçioğlu, Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Halit Ergenç, Erkan Petekkaya yarışacak. Meltem Miroğlu, Deniz Çakır, Meryem Uzerli, Ayça Bingöl ve Songül Öden en iyi drama kadın oyuncu kategorisinde rekabet edecek. Ön jüri elemeleri sonucunda en iyi dram kategorisinde yarışan; ‘Hayat Devam Ediyor’ 10, ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ 10, ‘Muhteşem Yüzyıl’ 8 kategoride yarışırken; en iyi komedi dizisi dalında ‘Yalan Dünya’ 9, ‘Seksenler’ 6, ‘Leyla ile Mecnun’ 5 kategoride ana jüri tarafından değerlendirilecek. 3. Antalya Televizyon Ödülleri Onur Ödülleri Umur Bugay ve Orhan Boran’a verilecek. En iyi polisiye dizi kategorisinde yeterli sayıda başvuru olmadığı için bu kategori iptal edildi.

        Ankete katılarak siz de tercihlerinizi yapabilirsiniz. Sonuçlar daha sonra açıklanacak...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ