Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Patrona, halkı arkasını alıyor!

        Takipçilerini zamanda yolculuğa çıkaran dönem dizisi “Bir Zamanlar Osmanlı – Kıyam”da, heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

        Canseza’nın müdahalesiyle Kasım, Murat’ı bırakıp kaçar. Mirza sonunda yakalanmıştır. Ancak hala ölümün eşiğindedir. Hatice durumdan memnun, Damat ise sinirlidir. Casusu öldürüp onu önemli diye yutturacaklarını dahi söyler. Bunun üzerine Damat, casusun gözetimine el koyar.

        Murat ve Rahman’ı, Mirza’dan uzaklaştırır. Kasım böylelikle Mirza’dan kurtulma emellerine ulaşacak, hem de bunun suçunu Hatice Sultan ve emrindekilere atabilecektir. Ancak işler istediği gibi gelişmeyecektir. Canseza ise aşkıyla intikamı arasında bocalamaktadır. Üstelik Murat’tan sonra Kasım’ın da güvenini kaybetmeye başlamıştır.

        Murat, Damat’ın Mirza’ya el koymasından önce, onun cebinde bulduğu anahtarın açtığı kapının peşine düşmüştür. Ancak, Canseza’nın ikili oynaması önündeki en büyük engeldir.

        Patrona, Kara Hasan’dan kurtulduktan sonra onun adamlarının da kendisine katılmasıyla gücünü daha da artırır. İspirizade’nin de telkiniyle bu gücü artık halkı arkasına almak için kullanmaya başlar. Ancak Çeşmidil’le arası da gün geçtikçe kötüleşmektedir. Bu durumu düzeltmekse Çeşmidil’in aşkından yanıp tutuşan Muslu’ya düşecektir...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ