Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Muhteşem Yüzyıl, Mustafa'ya görkemli veda

        Sezona hafızalara kazınacak bir bölümle veda edecek olan “Muhteşem Yüzyıl”da; Hürrem Sultan iktidara giden yolda önemli adımlar atarken, Şehzade Mustafa ise görkemli bir vedayla sancağa uğurlanacak .

        Ekranların en çok izlenen dizilerinin başında gelen “Muhteşem Yüzyıl”, bu akşam yayınlanacak altmış üçüncü bölümüyle yaz tatiline çıkacak.

        Nefeslerin tutulacağı sezon finalinde olaylar şöyle gelişecek: Hatice Sultan, kaçmak üzereyken Nigar’ı yakalar. Hatice, İbrahim'le aralarında neler yaşandığını sorar.

        Nigar, İbrahim’le ilişkisini reddeder. Karnındaki bebeğin Nasuh Efendi’den olduğunu söyler. Hatice neye inanacağını bilemez, Hürrem’le yüzleşmeye karar verir.

        Sultan Süleyman sancağa gitmeye hazırlanan Şehzade Mustafa’ya ağır bir ders verir. Şehzade Mustafa görkemli bir vedayla sancağa uğurlanır.

        İbrahim sert bir çatışmanın ardından, Efendi Hazretleri'ne ulaşır. Fakat karşısında hiç ummadığı birini bulacaktır. Hatice, Hürrem’den duyduklarına inanmak istemez.

        Ancak, Hürrem’in sürpriz tanığı Hatice’nin kafasını allak bullak eder. Hatice Sultan sonunda İbrahim’e gerçekleri sormaya karar verir.

        Mahidevran’ın borçları bir hayli kabarmıştır. Hürrem bu sorunu kullanmaktan çekinmez. Gülfem’in olan bitenden haberdar olmasını sağlar.

        Gülfem, Mahidevran’dan bu durumu bir an evvel düzeltmesini ister. Mahidevran, Gülfem’in söylediklerinden rahatsız olur...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ