Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Diziler Suskunlar, Ölümüne kovalamaca

        Başrollerini Murat Yıldırım (Ecevit), Aslı Enver (Ahu), Sarp Akkaya (Bilal), Berk Hakman (Gurur), Güven Murat Akpınar (İbrahim), Mehmet Özgür (İrfan) ve Reha Özcan'ın (Sait) paylaştığı “Suskunlar”, nefeslerin tutulacağı bir bölümle daha karşımızda.

        Ecevit'le Bilal'in Gurur'un, Gurur'un da onların peşine düştüğü ve ölümüne bir kovalamacanın yaşanacağı dizide olaylar şöyle gelişecek: Gurur'un Gazanfer olduğunu öğrenen Bilal, onu ölmekten beter etmek için harekete geçer.

        Ecevit ve Bilal, Gurur'un işini bitirmek üzere iki ayrı koldan yola çıkarlar. Ama bu yol her zamankinden tehlikelidir. Gidip de dönmemek vardır.

        Bu yüzden önce Ahu ve İbo'yla vedalaşırlar. Bu arada Gurur da boş durmamaktadır. O da onun kim olduğunu bilen Şerif'in peşindedir.

        Fakat onun için önce Bilal'i indirmesi gerekmektedir. Kovalamaca başlar. Kim kimi indirecek? Ecevit ve Bilal'den biri Ahu'ya geri dönecek ama hangisi?

        Ahu endişeyle onları beklemektedir ama olayların ortasındaki kadın bu defa Ahu değil, Sibel'dir. Sibel, Bilal'in hayatını kurtarabilecek mi? Bu kovalamacada son gülen kim olacak? Gurur mu, Ecevit ve Bilal mi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ