Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya TV’DE NE VAR? Yasemin Yalçın yeni dizi, Yasemin Yalçın kimdir, mihrap yerinde dizisi, mihrap yerinde dizisi oyuncuları, konusu

        Yasemin Yalçın yıllar sonra, pazartesi akşamı yeni dizisi Mihrap Yerinde’yle SHOW TV’de izleyiciyle buluşacak. Dizide eşi iflas edince doğduğu mahalleye dönen Mihrap’ı canlandıran Yalçın’a Zafer Algöz ve Kadir Çöpdemir eşlik ediyor. Sıcacık öyküsüyle izleyiciyi ekrana bağlayacak dizinin ilk bölümündeki selfie sahnesi herkesi kahkahaya boğacak.

        SHOW TV ekranında ardı ardına birbirinden sürpriz projeler izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. İşte bu sürprizlerden biri de komik, duygusal, sımsıcak bir hikâyeyle geri dönen Yasemin Yalçın! Üstelik usta oyuncular Zafer Algöz, Kadir Çöpdemir ve birçok sürpriz isim de Yalçın’a bu projede eşlik ediyor. Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği yeni proje ‘Mihrap Yerinde’ pazartesi akşamı SHOW TV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Işte dizinin konusu: Mihrap, mahallesindeki Sado’ya (Zafer Algöz) âşıkken, ailesi Mihrap’ı zengin galerici Ahmet ile evlendirir. Lüks bir hayata başlayan Mihrap’ın Ahmet’ten, bir kız bir de erkek evladı vardır. Eşi Ahmet’in iflası ve ortadan kaybolmasıyla hayatı aniden tepetaklak olan Mihrap, doğup büyüdüğü ama yıllardır uğramadığı mahallesine geri döner ve kardeşi Maksut’un (Kadir Çöpdemir) yanına yerleşir. Ancak hiçbir şey Mihrap’ın 23 yıl önce bıraktığı gibi değildir. Dizi, kâh hüzünlü kâh komik olaylarla bezeli hikâyesiyle seyirciyi ekrana bağlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ