Mersin'de iş insanları ve esnafı silahla tehdit ettikleri iddiasıyla 8 zanlı tutuklandı
Mersin'de iş insanları ve eğlence mekanlarının sahiplerini silahla tehdit ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 9 şüpheliden 8'i tutuklandı.
Mersin'de iş insanları ve eğlence mekanlarının sahiplerini silahla tehdit ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 9 şüpheliden 8'i tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğünün açıklamasına göre, kentteki iş insanları ve eğlence mekanlarının sahiplerini silahla tehdit edip para istedikleri öne sürülen zanlılara yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı.
Teknik ve fiziki takip sonucu kimlikleri belirlenen şüphelilerden 5'i Mersin'de, 4'ü Adana'da yakalandı.
Zanlıların adreslerinde çalıntı plakalı araç, 3 otomatik tüfek, çok sayıda şarjör ve kar maskesi ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'i çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla salıverildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.