Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Meryem 21. bölüm fragmanı ve özeti... Oktay kaza yapıyor!

        Başrollerini Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Uğur Çavuşoğlu, Serenay Aktaş, Kenan Acar ve Sema Öztürk gibi isimlerin paylaştığı Meryem dizisi bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Meryem 21. yeni bölümdeHastaneden kaçırılan Oktay, içinde olduğu ambulansla kaza geçiriyor; ölüm haberi her şeyin seyrini değiştiriyor! İşte, Meryem 21. bölüm fragmanı ve özeti...

        MERYEM 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Kanal D'de yayınlanan Meryem dizisi yayınlanan 20. bölümü ile izleyicisinden büyük beğeni toplamıştı. Meryem 21. yeni bölümü ile ekranlarda olacak. İşte,Meryem 21. yeni bölüm fragmanı ve özeti;

        REKLAM

        Oktay’ın ölümünün ardından Meryem, geçmişinden birini kaybettiği için sarsılmıştır. Savaş geleceğe dair umutludur. Derin, Meryem’in hapse girmesi için harekete geçer. Nurten de oğlunun katilinin Meryem olduğunu düşünmektedir.

        Savaş, Meryem’i korumak için onu uzaklaştırmaya karar verir ancak Oktay hakkındaki araştırma derinleştikçe tüm karakterleri ilgilendiren bilgiler ortaya çıkmaya başlamıştır.

        MERYEM 20. BÖLÜM ÖZETİ

        Meryem, babasının ölümünde Oktay’ın parmağı olduğunu öğrendiği için şoktadır. Oktay’ı bulmak için yola çıkar. Bu kez Savaş, Meryem’in katil olmasını engellemek için peşine düşer. Oktay ise kaçmaya hazırlanmaktadır.

        Meryem’i karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Meryem babasının hesabını sormaya kararlıdır. Oktay’ın kaçmasına göz yummaya niyeti yoktur.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ