Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Meryem Uzerli'den küvet pozu! - Magazin haberleri
        1

        'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle Türkiye'de büyük bir şöhret yakalayan Meryem Uzerli, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        Geçtiğimiz aylarda ikinci kez annelik heyecanı yaşayan 38 yaşındaki oyuncu, küvette çıplak bir şekilde verdiği pozunu sosyal medya sayfasından yayınladı. Uzerli'nin paylaşımı hakkında binlerce yorum yapıldı.

        3

        Uzerli, ocak ayında Amerikalı sevgilisiyle birlikte kızı Lily Koi'yi kucağına almıştı. İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Uzerli, MAG Dergisi'nin ekim sayısına konuk olmuştu.

        EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI

        Gelecek ile ilgili hayallerini anlatan Uzerli, "Daha sağlıklı olmak ve bahçeli bir evde yaşamak istiyorum. Şu an bir apartman dairesinde oturuyoruz. Bir de annemi ve babamı daha çok görmek istiyorum. En büyük hayalim çocuklarım Lara ve Lily’ye güzel bir gelecek yaratmak ve bu dünyada kadın-erkek eşitliğini nihayet görebilmek..." dedi.

        4

        "DAHA BÜYÜK BİR HEDİYE OLAMAZ"

        38 yaşındaki Meryem Uzerli, "Türkiye’de sevilen bir oyuncu olmak size neler hissettiriyor ve hayatınızda neleri değiştirdi?" sorusuna yanıt verdi.

        Uzerli, "İnsanların yaptığım işi sevmesi beni çok mutlu ediyor. Demek ki beni duygusal bir varlık olarak hissediyorlar. Daha büyük bir hediye olamaz. Bir sanatçı, bir insan için... Bu durum, bana kattığı mutluluk dışında çok bir şey değiştirmedi. Bunun dışında farklı ülkelere yaptığım iş seyahatlerim çoğaldı, yoğunluğum arttı." ifadelerini kullandı.

        5

        İŞTE SEVGİLİSİ

        Öte yandan oyuncu Meryem Uzerli'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıkmıştı.

        Ünlü oyuncunun Amerikalı aşkıyla birlikte yer aldığı fotoğrafı 29 Mayıs 2019'da 'MuPortrait' adlı Instagram hesabından yayınladığı görülmüştü.

        Uzerli, Berlin'de çekilen fotoğrafını altına hiçbir not yazmazken, "Sevgiliniz mi?" şeklindeki sorulara ise gülücük emojisiyle cevap vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ