Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Messi'ye Suudi Arabistan'dan çılgın teklif! Ronaldo'yla yeniden rakip mi olacaklar? - Futbol Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        PSG ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Messi'nin geleceği merak ediliyor.

        2

        Fransız medyası, PSG'nin Arjantinli yıldızla sözleşme uzatmak istediğini yazsa da Messi için farklı iddialar gelmeye devam ediyor.

        3

        35 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon Barcelona veya ABD Ligi (MLS)'e gidebileceği öne sürülürken, İspanyol basınından ise çok konuşulacak bir iddia geldi.

        4

        Marca'da yer alan habere göre; Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad, Messi'ye talip oldu.

        5

        Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr'ın ezeli rakiplerinden olan Al Ittihad'ın, Arjantinli süperstar için 2 yıllık sözleşme karşılığı toplam 176 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

        6

        RONALDO İLE YENİDEN RAKİP OLACAK

        Transfer gerçekleştiği takdirde, kariyerleri boyunca sürekli karşılaştırılan ve büyük rekabet içinde olan Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi'nin yolları yeniden kesişecek.

        7

        Suudi Arabistan devletinin dünyada tanınırlığını artırmak için futbol sektörüne büyük önem verdiği ve bu nedenle Ronaldo'nun ardından Messi'yi de ülke futboluna kazandırmak istediği kaydedildi.

        8

        Messi transferinin gerçekleşmesi durumunda iki yıldızın Barcelona ve Real Madrid'de 10 yıl boyunca yaşadıkları rekabet, kariyerlerinin son döneminde yeniden alevlenecek.

        9

        Lionel Messi, bu sezon PSG formasıyla 28 resmi maçta görev yaptı.