Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Müge Boz ve Caner Erdeniz'in aşkı film oluyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile birlikte geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Alışveriş yapmaya geldiklerini söyleyen ünlü çift, mağazalardaki indirimleri takip ettiklerini söyledi.

        2

        "KARAVAN YAPTIRIYORUZ"

        Müge Boz, "Bu yıl kendimize bir süprizimiz var, bir karavan yaptırıyoruz. İlk kez bir karavan turu yapacağız bizi hangi süprizlerin beklediğini merakla bekliyorum. Şu an yapım aşamasında, bittikten sonra bir Ege turu sonrasında bir Güneydoğu Anadolu turu planlıyoruz" diye konuştu.

        3

        "MÜGE SENARYO YAZIYOR"

        Bunun yanı sıra bir sürpriz daha olduğunu söyleyen Caner Erdeniz, "Müge bu aralar senaryo yazıyor ve bu senaryo bizim aşkımızı senaryoya dönüştürüyor. Bu Müge'nin bir hayaliydi ve bunu gerçekleştiriyor" ifadelerini kullandı.

        4

        "NE ZAMAN ÇEKİLİR BİLMİYORUM"

        Eşinin sözlerine karşılık Boz da "Böyle bir hayalim vardı... Artık belki karavanda yazmaya devam ederim. Ne zaman çekilir, oyuncular biz mi oluruz bilmiyorum" diye konuştu.

        5

        2019 yılında Barcelona'da nikah masasına oturan Müge Boz-Caner Erdeniz çifti, aynı yıl kasım ayında kızları Vina'yı kucaklarına almıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ