Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM´da dalgıçlar, `Denize en çok mavi yakışır´ sloganıyla düzenlenen deniz dibi temizliği etkinliğini Türkbükü Koyu'nda sürdürdü.

        Bodrum Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından koordine edilen etkinliğe katılan dalış ekibi, Türkbükü sahil kesiminde deniz dibi temizliği yaptı. Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden etkinlikte, çok sayıda atık malzeme toplandı. Dalgıçların çalışmasını Türkbükü Sahili'nde güneşlenenler ve denize girenler ilgiyle izledi. Denizden çıkarılan atıklar arasında araç plakası, valiz, tencere kapağı, yağ tenekesi gibi malzemeler de yer aldı.

        Bodrum Belediyesi dalış ekibi toplam 133 kilo atık topladı. Atıklar, ekipler tarafından yerinde ayrıştırılarak geri dönüşüm için Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'ne nakledildi. Bu sene Yalıçiftlik Koyu'ndan başlatılan 'Denize en çok mavi yakışır' etkinliğinin, Bodrum'un farklı kıyılarında da devam edeceği öğrenildi.DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum BODRUM (Muğla), DHA)

        2020-07-16 18:36:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler