Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'ta Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) 2 nolu Şube Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

        Memur-Sen Şube Başkanlığı konferans salonunda yapılan kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        Tek listeyle yapılan seçimde Turan Güler yeniden başkalığa seçildi.

        Programda konuşan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, 15 Ekim itibarıyla Türkiye genelinde üniversitelerle birlikte 140 şubede genel kurul sürecine girdiklerini ve 30 Ekim'e kadar bu sürecin devam edeceğini söyledi.

        Bir yandan ekonomik ve sosyal özlük hakların korunması ve geliştirilmesi konusundaki görevlerini hakkıyla yerine getirdiklerini vurgulayan Olçum, "Bir taraftan mevzuatın bize yüklediği kamu çalışanlarının beklentilerini karşılama boyutuyla mücadelemizi sürdürdük. Bir taraftan da özgürlük mücadelemizin meşalesini taşımaya gayret ettik." dedi.

        Eğitim-Bir-sen 2 Nolu Şube Başkanı Güler ise üyelerin haklarının korunması konusunda elinden gelen çabaya göstereceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler