Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YANGIN 5 SAAT SONRA KISMEN KONTROL ALTINDA

        AFAD Muş İl Müdürü Veysi As, 4 katlı nalbur dükkanında çıkan yangının kısmen kontrol altına alındığını belirtti. As, "Çevre illerden yardım istedik. İlçe ve beldelerimizden yardım istedik. Bingöl ve Bitlis illerindeki itfaiyelerden yardım istedik. İlk etapta Muş Belediyesi´ne ait ekiplerimiz burada gerekli müdahalede bulundular. 5 saatlik çalışmalar sonucunda yangın kısmen kontrol altına alınmış durumda. Yangının çıkış saatlerinde binanın en üst katında bir ailenin oturduğu söylendi. İlk etapta onlar boşaltıldı" dedi.

        Muş Belediye Başkan Yardımcısı Muhterem Bozkurt ise, yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte itfaiye ekiplerince soğutma işlemi yapacağını söyledi.DHA-Güvenlik Türkiye-Muş / Merkez Muhammed Sami MARAL

        2020-10-16 11:17:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler