Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nesrin Cavadzade: Çabuk açın kapıyı! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Nesrin Cavadzade, Nişantaşı'ndaki bir avukatlık ofisinin önündeydi.

        2

        Cep telefonuyla görüştüğü sırada maskesiz olarak görüntülenen Cavadzade, objektifleri fark edince hemen koşar adım binaya geri kaçmak istedi.

        3

        Kapısı kapalı olan binanın girişinde Arap turist kafilesiyle kalan oyuncu, zile basarak kattakilere, "Çabuk açın, burada kapıda kaldım." diyerek çıkıştı.

        4

        Cavadzade, basın mensuplarına, "O fotoğrafları sileceksiniz, istemiyorum!" diyerek bağırıp, tepki gösterdi.

        5

        Turistlerin arasına kamufle olduğu sırada objektiflere kaçamak bakışlar atan oyuncunun üzerine kahve döküldüğü ve yedek kıyafetler beklediği öğrenildi.

        6

        "BENİM İÇİN DE SÜRPRİZ OLDU"

        Meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşayan oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülenmişti. Geçtiğimiz günlerde Alkan ile aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanan Cavadzade, muhabirlerin konuyla ilgili sorularını yanıtlamıştı.

        39 yaşındaki ünlü oyuncu, "Söz ve nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımız da vardı. Benim için de sürpriz oldu." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "ŞU ANDA TÜM SEVİNÇLERİN ÜZERİNDE BİR GÖLGE VAR"

        Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında cevap vermekten kaçınan Nesrin Cavadzade, "İnsanlar yangınlarla boğuşurken bu konuları konuşmak beni üzüyor. Benim yaşadığım tüm sevinçlerin üzerinde bir gölge var şu anda. Çok mutsuzum. Böyle bir süreçte düğün konuşmayalım." demişti.

        Birlikte rol aldıkları dizi ile aşkları başlayan ikili, Datça'da evliliğe ilk adımı atmıştı. Alkan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Cavadzade'ye aile arasında evlilik teklifinda bulunmuştu.

        8

        "GÖKHAN DA ÇOK İSTİYOR"

        Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Nesrin Cavadzade, muhabirlerin, "Çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Bey bu duruma ne diyor?" sorusuna, "İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor." şeklinde yanıt vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ