Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın başlattığı "Mobil Başkanlık Ofisi" uygulaması devam ediyor.

        Nevşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, her hafta vatandaşların görüş, öneri ve sorunlarını dinleyen Arı'nın uygulaması vatandaşlardan takdir topladı.

        İlki geçen hafta başlatılan uygulamanın ikincisinde Atatürk Bulvarı'nda kurulan mobil başkanlık ofisinde vatandaşlarla görüşen Arı, "Nevşehir Belediyesi artık eski Nevşehir Belediyesi değil. Amacımız, hem belediye başkanı hem de belediye Türkiye'de ulaşılabilirliği en kolay olan kurum ve belediye başkanı olmasıdır. Neden? Çünkü o belediye bizim belediyemiz değil. Onların hizmetkarı, onların maaşlı personeliyim. Maaşlı personelin dükkan sahibini, şirket sahibini belediyeye almaması gibi bir durum olabilir mi? Olamaz. O yüzden belediyemizin kapısı açık." ifadelerini kullandı.

        ​​​​​​​Arı, programda vatandaşlarla sohbet ederek talep, öneri ve şikayetlerini dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler