Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir'in Gülşehir ilçesindeki sarımsak hasadı, ilçe protokolünün katılımıyla başladı.

        Şahinler köyündeki hasat etkinliğine katılan Kaymakam Salih Gültekin, tarım işçileri ve üreticilerle sohbet etti.

        Köyde yetiştirilen mor sarımsağın üretimi ve bilinirliğinin her geçen yıl arttığını belirten Gültekin, rekoltenin çiftçilerin yüzünü güldürdüğünü, çevre illerden gelen talebin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

        Köy muhtarı Mustafa Aydın ise ürettikleri sarımsağın, güçlü aroması ve uzun raf ömrü nedeniyle tercih edildiğini ifade etti.

        Konuşmaların ardından tarlada traktör desteğiyle ürün hasadı yapıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler