Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kapadokya Üniversitesi ile Pegasus iş birliğinde Nevşehir’de “Hava Aracı Bakım Eğitimi Sınav ve Değerlendirme Çalıştayı” düzenlendi.

        Kapadokya Üniversitesinin Mustafapaşa Yerleşkesinde 1011 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen seminerde Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş SHY147 Bakım Eğitimi ve Sınav Kuruluşları yönetici, personel ve eğitmenleri ile Kapadokya Üniversitesi akademik personeli katıldı.

        Çalıştay boyunca yoğun münazara ve sunumlarda konuşan katılımcılar, temel modül sınav standardı ve soru seviyeleri, tip eğimi sınav standardı ve soru seviyeleri, tip eğitimi süreçleritna analizi, temel pratik eğitim ve değerlendirme usulleri konularında bilgi ve deneyimlerini aktarırken, sınav standardı problemlerine ve pratik değerlendirme problemlerine çözüm önerileri getirildi.

        Çalıştay, sunumların bitişi ve çözüm önerilerinin belirlenmesinin ardından Kapadokya Üniversitesi SHY147 Havaaracı Bakım Personeli Eğitim Kuruluşu Eğitim Müdürü Ramazan Temel ve Pegasus Teknik Eğitim Müdürü Ergin Esi’nin kapanış konuşmasıyla sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler