Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nil Karaibrahimgil: Hep pozitif olamıyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, önceki gün Bebek Sahili'nde yürüyüş yaparken görüntülendi.

        2

        Pandemi döneminde doğayla iç içe, gözlerden uzak bir hayat süren Karaibrahimgil, yaşadığı süreci şöyle anlattı:

        3

        Ormanlara yakın, doğa ile iç içe bir pandemi dönemi geçiriyorum. Kırk yılda bir böyle şehre inebiliyorum. Kendi içime döndüm. Şarkılar yazıyorum.

        Yakında güzel sürprizler var. Kış uykusu birazcık geçti. Hepimiz bu duruma alıştık. Şimdi 'Bu durumda ne yapabiliriz? Nasıl hayatımıza, işimize, gücümüze devam edebiliriz?' Ona bakmalıyız.

        4

        Sosyal medyadaki pozitif yorumlarıyla dikkat çeken Nil Karaibrahimgil, takipçilerinin kendisiyle ilgili yaptığı yorumlara çok güldüğünü ifade etti.

        5

        Pandemi sürecinde yaptığı olumlu yorumlarla takipçilerinin 'Polyanna' yakıştırması yaptığı Karaibrahimgil, şunları söyledi:

        Çok gülüyorum. 'Öyle demeyelim de, böyle diyelim' diye Instagram hesabı çıkmış. Harika bence. Polyannacılık değil. Olaylara hep pozitif bakmıyorum. Öyle Heidi gibi sürekli havada uçuşmuyorum.

        İçinde bulunduğumuz durum biraz ağır. İnsanlar sevdiklerini kaybediyorlar. Hepimiz işimizden, gücümüzden, ailemizden olduk. Böyle bir durumda başka bir türlü yaklaşmak bize güç verir. Ben öyle demek istiyorum. Yoksa 'Amanda ne güzel evdeyiz' değil o.

        6

        Yılbaşı gecesi birçok sanatçının dijital konser vereceği hatırlatılan şarkıcı, kendisinin de böyle bir düşünce içinde olduğunu söyledi.

        7

        44 yaşındaki Nil Karaibrahimgil, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

        İyi fikir. Ben de düşünüyorum. Stüdyo kiralayabilirim. Grubumla beraber maskeli olsalar nasıl görünür ya da dijital olarak nasıl birleşiriz? Bunları konuşuyoruz. Bir süre daha böyle gidecek. Yapabileceğimiz başka bir şey yok.

        8

        Nil Karaibrahimgil

        9

        Nil Karaibrahimgil

        13

        Nil Karaibrahimgil

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ