Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Kız dizisi bu akşam yok mu ve neden yok? 8 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı! O Kız yok mu, bitti mi? O Kız dizisi yeni bölüm ne zaman ve hangi gün yayınlanacak?
        1

        Kanal D'nin yeni sezon yapımlarından biri olan ve her Çarşamba günü izleyicisinin karşısına çıkan dizi O Kız'ın ne zaman yayınklanacağı ile ilgili son bilgileri bir araya getirdik. İşte, detaylar...

        2

        O KIZ DİZİSİ BU AKŞAM YOK MU?

        Kanal D'de yayınlanan O Kız dizisi, ülkemize derin bir keder yaşatan Kahramanmaraş'taki iki büyük deprem nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak.

        O Kız'ın ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı.

        3

        O KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Melek ve Doruk’u öpüşürken gören Kadir büyük bir duygusal yıkım yaşar ve kimseye gözükmeden ortadan kaybolur.

        Ailesi endişeli bir şekilde Kadir’i ararken, Sitare Kadir’i kendi kapısında bulur. Melek ve Doruk’u gördükten sonra kalbi aşk acısıyla paramparça olan Kadir, aşk acısını konuşmak için Sitare’ye gitmiştir.

        4

        Zeynep’in gerçekten Ozan’la evlenmek istediğine inanan Doruk, Zeynep’e hiç belli etmese de duygusal olarak ağır bir yıkım yaşamaktadır. Zeynep ise Ozan konusunda karşı karşıya kaldığı emrivakinin zorluğu içindedir.

        5

        Zeynep’in nişanlanmasıyla ağır darbe alan Doruk, nişanda Kadir ve Melek arasında bir tuhaflık olduğunu sezmiştir. Minicik bir şüphenin peşine takılır ve öğrendikleri karşısında dehşete düşer.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ