Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

ChatGPT ve benzeri birçok yapay zeka programının geliştiricisi olan OpenAI şirketinin kurucusu ve CEO'su Sam Altman, Paris Yapay Zeka Zirvesi'ne katıldı.

Zirvede bir televizyon kanalına konuk olan Altman, Elon Musk'la ilgili ciddi eleştirilerde bulundu.

Elon Musk'ın OpenAI için yaptığı 97 milyar dolarlık teklifi reddeden Altman, OpenAI'ın satılık olmadığını belirtti. Altman, Elon Musk'ın OpenAI'ın işlerini yavaşlatmaya çalıştığını iddia ederken, birçok dava ile de uğraştıklarını duyurarak Elon Musk'ı itham etti.

Altman diğer yandan Elon Musk'ın kişisel durumuna değindi ve "Onun için üzgünüm. Bence o mutlu biri değil. Hayata hep güvensiz bir konumdan yaklaşıyor." dedi.

Altman ayrıca "O her zaman bir rakip. Umuyorum ki sadece daha iyi ürünler geliştirerek rekabet eder. Ancak bir sürü taktik deniyor." diyerek Elon Musk'ın OpenAI ile uğraştığını iddia etti.

MUSK KENDİNİ 'BEYAZ SARAY TEKNİK DESTEK BİRİMİ' OLARAK TANITTI

ABD Hükümet Verimliliği Departmanı (DOGE) yöneticisi milyarder Elon Musk, çevrim içi katıldığı bir programda kendini "Beyaz Saray Teknik Destek Birimi" diye tanıttı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ