Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Özge Özpirinçci: Mercan uyuyor - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Özge Özpirinçci (36), kızı Mercan ile birlikte Emirgan'da görütülendi. Muhabirleri fark eden Özpirinçci, uzaktan el işareti yaparak, "Mercan uyuyor." uyarısında bulundu.

        2

        "KIZIMLA BİRLİKTE YÜRÜYÜŞE ÇIKTIK"

        Uzun konuşamayacağını ifade eden Özge Özpirinçci, "Kızımla birlikte kısa bir yürüyüşe çıktık ama yolda uyudu. Bu yüzden başka sefere sohbet ederiz. Ses olursa uyanabilir." şeklinde konuştu.

        "BİRAZ MERCAN İLE İLGİLENECEĞİM"

        Yazdan önce çalışmayı düşünmediğini söyleyen ünlü oyuncu, "Biraz Mercan ile ilgileneceğim. Yaz geçsin, sonrasında tabii ki bazı projeler olur." dedi.

        3

        BEKLENEN FOTOĞRAF

        Öte yandan yaklaşık 8 yıldır aşk yaşadığı, kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk (38) ile geçen sene eylül ayında evlenen Özge Özpirinçci (35), 1 Aralık'ta da kızı Mercan'ı kucağına almıştı. Ünlü çiftten beklenen fotoğraf gelmişti.

        Özpirinçci ve Yamantürk, bebekleriyle birlikte objektif karşısında ilk kez aile pozu için objektif karşısına geçmişti. Özge Özpirinçci, meslektaşlarının aksine kızlarının yüzünü henüz göstermeyi tercih etmemişti.

        4

        "BU DUYGU ANLATILAMIYOR, YAŞANIYORMUŞ"

        Daha önce eşi Burak Yamantürk ile Yeniköy'de görüntülenen Özge Özpirinçci'ye kızı Mercan'ı kucağına alına ne hissettiği sorulmuştu. Özpirinçci, "Anlatılabilse keşke bu duygu ama anlatılamıyor, yaşanıyormuş. İsteyen herkese nasip olsun inşallah." demişti.

        5

        "UYKUSUZ GECELERİMİZ VAR"

        Özge Özpirinçci, muhabirlerin, "Uykusuz geceler var mı?" sorusuna ise, "Uykusuz gecelerimiz var tabi, olmaz olur mu? İşin tuzu biberi onlar..." yanıtını vermişti.

        6

        "KİMSEYE BENZEMESİN, KENDİNE HAS OLSUN!"

        Mercan'ın kendisine benzediğini dile getiren ünlü isim, "Bana benziyor ama hiç kimseye benzemesin, kendine has olsun." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "EVLADIMIZIN ALTINI BİLE DEĞİŞTİRDİM"

        Bebeklerinin adını kendisinin koyduğunu ifade eden Burak Yamantürk de, "Aklımızda isimler vardı fakat tam karar vermemiştik. Doğduğu an koydum adını. Mercan'ı ilk kucağıma aldığımda direk Özge dedim. Annesine çok benziyor. Hatta bugün evladımızın altını bile değiştirdim. Özge'ye her anlamda yardımcı olmam gerekiyor. Çok tatlı bir telaş. İyi ki varlar." demişti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ