Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Ulusoy: Gelen yorumlar beni çok güldürdü - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Özge Ulusoy, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Ulusoy, sinema filmiyle beyazperde de olacağını söyledi.

        2

        38 yaşındaki manken, "Yarın set başlıyor, romantik komedi tadında bir film olacak. Yıllardır güzel bir projede rol almak istiyordum. Bu proje içime çok sindi" dedi.

        3

        "NORMALDE BU İŞLEMİ EŞARPLA YAPIYORUZ"

        Film hakkında detay vermekten kaçınan Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde bir dergi çekimine hazırlanırken makyajı bozulmaması adına kafasına çöp poşeti geçirip, kıyafetini değiştirdiği anları takipçileriyle paylaşmıştı.

        Sosyal medyada gündem olan görüntüler hakkında konuşan Ulusoy, şu ifadeleri kullandı:

        Gelen yorumlar beni çok güldürdü. Normalde bu işlemi eşarpla falan yapıyoruz. O gün orada bir şey bulamayınca çöp poşetiyle yapmak zorunda kaldım. Sonuçta 3-4 kıyafet değiştiriyorum bir defile de bu işlemi yapmadan olmaz.

        4

        TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

        Öte yandan ünlü manken, bir sosyal medya hesabının beslenme şeklini eleştiren paylaşımlar yapmasına tepki göstermişti. Sık sık spor yapan Ulusoy, takipçilerine yalan söylemediğini belirtmişti.

        5

        "PAYLAŞIMLARIMA ASLA İNANMIYOR"

        Ulusoy, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Tatlış bir hesap var benim yemek paylaşımlarıma asla inanmıyor ve her seferinde bununla ilgili bir paylaşım yapıyor. Kendisine buradan cevap vereyim; Haftada 5-7 gün, 2 saatin üzerinde antrenman yapıyorum. Cardio hayatımın büyük bir parçası… Hafta içi 2 öğün protein ağırlıklı besleniyorum, hafta sonları da kendime full izin veriyorum.

        6

        "BEN DE NORMAL BİR İNSANIM"

        Zaten bu kadar çok sporun bir amacı da daha özgür kaçamak yapabilmem. Dün kaç donut yedim diye merak etmiş. Dört! İki tanesi Bavyera kremalı, iki tanesi da orijinal… Öğlen de mantı yedim hatta.

        Bana sorsa yalan söyleyip, takipçilerimi kandırmayacağımı bilirdi halbuki! Hele ki sağlıksız bir şeyler yediğim konusunda… Neyse içi rahatlar belki çünkü ben de normal bir insanım, çok da şey etmesin.

        7

        "GECE HAYATIM YOK"

        Ulusoy, daha önce de "Sürekli şehir dışındayım. Gece hayatım olmadığı ve sürekli evden işe, işten eve gittiğim için enerjiğim" açıklamasını yapmıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ