Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Pelin Akil-Anıl Altan çiftinden Deniz Berna Altan'ı ağlatan kutlama - Magazin haberleri
        1

        Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüs salgını, Pelin Akil-Anıl Altan çiftinin ikizleri Alin ve Lina'yı babaanneleri Deniz Berna Altan'dan ayırdı.

        2

        KORONAVİRÜS TORUNLARINDAN AYIRDI

        Salgından korunmak için kendisini önlem amaçlı evde karantinaya alan ve bu nedenle de torunlarını görmeye gidemeyen babaanne Deniz Berna Altan, doğum gününü Alin ve Lina'dan uzakta kutladı.

        3

        Pelin Akil ve Anıl Altan ise Deniz Berna Altan'ın doğum gününü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

        Kızları ile çekilen fotoğraflarını yayınlayan çift, paylaşımlarına şu notu düştü:

        4

        "SENİ ÇOK ÖZLEDİK"

        Babaanneciğimiz sen buradaymışsın gibi doğum gününü kutladık bugün. Sen orda üflerken pastanı, aynı pastadan da biz burada üfledik.

        Lina tavşanın mutsuz görünse de kafasına taktığımız şeyden pek memnun değildi, yoksa onun dışında mutlu. Seni çok özledik bir de...

        1 hafta arayla hep beraberdik, şimdi aniden bıçak gibi kesilmek zorunda kaldı kavuşmamız. Olsun... Bu günler de geçecek hayırlısıyla.

        Sen sağlığına dikkat et, evden çıkma, seneye daha coşkulu, yan yana, can cana kutlayacağız inanıyorum. Seni çok seviyoruz. İyi ki doğdun. Alin ve Lina seni kocaman öpüyor, tabii ki biz de...

        5

        BABAANNEYİ AĞLATAN KUTLAMA

        Kutlama karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Deniz Berna Altan ise o paylaşıma şu sözlerle yanıt verdi:

        6

        En özel doğum günü. Onlar kendi evlerinden bizim eve organize olarak, aynı pastadan üfleyerek beni çok mutlu etti.

        Pırlanta gibi üç evladım var. Hamd olsun. Elbette bir sürü ayrı, uzakta aileler var ama benim ilk bu kadar ayrı kalışım. Mazur görün.

        7

        Pelin sadece film, dizi ve sahnede rol yapar hem de alasını ama bana karşı duygularında asla... Biz kocaman, birlik içinde bir aileyiz. Yani anneanne, babaanne ayrımı yok.

        Biz dönüşümlü destek olmaya gidiyoruz çocuklarımıza. Ben döndüm, dünürüm gitti. Virüs olayı çıktı. İyi ki yanlarında. Evlatlar, torunlar yalnız değil diye benim de içim huzurlu.

        8

        'Torunlar babaanneleri sevmez' diyenler. Babaanneler önce gelinlerini kızları gibi sevmeyi bilsinler. Bak o torunlar nasıl sever sizi...

        Ve hayır, hasta değilim! Ne gerekiyorsa, onu yapıyorum. Evde kal... Umarım herkes merakını gidermiştir. Herkesin gönlünde sevgi tohumları yeşersin...

        9