Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son Dakika Haberi: Piknik faciayla bitti! Anne ve bir kızı öldü, 2 kız kayıp

        Bir aile Diyarbakır -Silvan ilçesi Gürpınar Köyü Çalıpınar mezrası yakınlarında piknik yapmak istedi. Baraj gölü kıyısında ayağı kayması sonucu baraj gölüne düşen 9 yaşındaki Şevval Nisa Karabulut bir anda gözden kayboldu. Bulut Kutlu'nun haberine göre, Şevval Nisa Karabulut’u kurtarmak isteyen ablası Ayşenur, (12) Annesi Hediye Karabulut (35) ve teyzesi Havva Kaya (40) da akıntıya kapıldı.

        Bölgeye gelen ekipler Anne Hediye Karabulut, (35) ablası Havva Kaya (40), Hediye’nin kızları Ayşenur, (12) ve Şevval Nisa’nın (9) cansız bedenini sudan çıkardı. Cenazeler Silvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        YAKINLARINI ZİYARETE GİTMİŞLERDİ

        İstanbul'dan, Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yeniçağlar köyündeki yakınlarını ziyarete gelen Hediye Karabulut ve kızlarının bugün sabah saatlerinde de Görpınar köyü Çalönü mezrasında bulunan Bezvan Türbesi'ni ziyaret ettiği ardın da piknik yapmaya gittikleri öğrenildi. Çocukları kurtarmaya çalışan Hediye Karabulut ile kızları ve kardeşinin yüzme bilmediğini ifade etti.

        REKLAM

        Annesi, teyzesi ve 2 kız kardeşi suda boğulan Seda Nur, Silvan Devlet Hastanesi bahçesinde yaşadıklarını anlattı. İstanbul'da yaşadıklarını ve annesinin akrabalarını ziyaret etmek için Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yeniçağlar köyüne geldiklerini belirten Seda Nur Karabulut, piknik sırasında olayın yaşadığını ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ