Polis başmüfettişi ve eski Emniyet Müdürü FETÖ ve tarihi eser kaçakçılığından gözaltında
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nda görevli başmüfettiş ve Isparta eski İl Emniyet Müdürü H.A.gözaltına alındı. Aramalarda FETÖ'ye ait dökümanlar da bulundu
ABONE OLEmniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nda görevli başmüfettiş ve Isparta eski İl Emniyet Müdürü H.A. (48), Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ait doküman ve tarihi eserlerle yakalanarak gözaltına alındı.
Tarihi eser kaçakçılığı yapıldığı bilgisine ulaşan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri,bir eve operasyon düzenledi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ