Prometeon Türkiye'de üst düzey atama
Prometeon Tyre Group'ta üst düzey bir atama gerçekleşti. Yapılan açıklamaya göre, Prometeon Türkiye, AFME (Afrika, Orta Doğu), Rusya, CIS (Orta Asya ve Kafkaslar) Bölgesi'nin yeni CEO'su olarak Gökçe Şenocak atandı. Şenocak'ın, Ekim ayı itibarıyla görevi Antonio Dolgetta'dan devraldığı kaydedildi
ABONE OLPrometeon Tyre Group, Gökçe Şenocak’ın Prometeon Türkiye, AFME (Afrika, Orta Doğu), Rusya, CIS (Orta Asya ve Kafkaslar) Bölgesi’nin yeni CEO’su olarak atandığını duyurdu. Şenocak, görevi Ekim ayı itibarıyla Antonio Dolgetta’dan devraldı.
Yapılan açıklamaya göre, Prometeon Türkiye, yaklaşık 75 ülkenin dahil olduğu Türkiye, AFME (Afrika, Orta Doğu), Rusya, CIS (Orta Asya ve Kafkaslar) Bölgesi’nin yönetim merkezi konumunda yer alıyor. Bölge, yaklaşık 20 milyon adetlik ticari lastik satışı ile önemli bir büyüme potansiyeline sahip bulunuyor.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ