Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Reha Muhtar ile Deniz Uğur'un velayet davası sürüyor

        Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan ve Serdar Kulaksız'ın haberine göre; Gazeteci Reha Muhtar ile ikizlerinin annesi Deniz Uğur 2010 yılında ayrılırken bir protokol imzaladı. Protokol gereği ikizler Mina Deniz ve Poyraz Deniz'in velayeti 18 yaşına kadar babaları Reha Muhtar'da kalacaktı. Ayrıca protokolde anne Deniz Uğur'un çocuklarını istediği zaman Muhtar'ın yalısında görebileceği hatta 2 gün kalabileceği maddesi de yer aldı. Geçtiğimiz aylarda oyuncu Deniz Uğur, bu protokole itiraz etti ve çocuklarının yanında kalmasını istedi.

        İstanbul Aile Mahkemesi'nde açılan velayet davasının görülen duruşmasında Reha Muhtar ve Deniz Uğur avukatları ile hazır bulundu. Duruşmada Deniz Uğur'un tanıkları dinlendi. Duruşmada Deniz Uğur'un ikizleri için aylık 30 bin lira istediği iştirak nafakası gerilime yol açtı. Deniz Uğur'un avukatı, gizli görülen davada 'gizlilik kararı'nın kaldırılmasını istedi. Mahkeme gizliliğin devamına karar verdi.

        Deniz Uğur'un, çocukları için istediği 30 bin liralık nafakayı Reha Muhtar ve avukatının maddi çıkar olarak nitelendirilmesi üzerine, Deniz Uğur istediği nafakadan vazgeçtiğini belirtti. Duruşma, gelecek celse Reha Muhtar'ın 3 tanığının dinlenmesi için ertelendi.

        REKLAM

        Duruşma çıkışında Reha Muhtar ve Deniz Uğur da gazetecilere ayrı ayrı konuştu.

        Reha Muhtar, "Bir baba olarak sadece çocuklarımın mutluluğunu istiyorum. Kimseden 5 kuruş istemiyorum" dedi.

        Deniz Uğur ise "Çocuklarım mutlu olsun yeter. Kızım beni özlediğinde 'Anne senin yerine bakıcıma sarılıyorum" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ