Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Girişim sermayesi fonu Revo Capital, 60 milyon euro hedefi ile başlattığı ikinci fonunu talep fazlası ile 90 milyon euro olarak kapattığını açıkladı.

Son 3 ayda 3 çıkış, 3 yatırım gerçekleştiren ve 1 fon kapatan Revo Capital'in, Türkiye, Doğu Avrupa ve Baltıklar'daki teknoloji şirketlerine yatırım yapmaya devam edeceği belirtildi.

Revo Capital Kurucu Ortağı Cenk Bayrakdar konuyla ilgili olarak, "Türkiye, Doğu Avrupa ve Baltık'tan hızlı büyüyen yazılım ve teknoloji özellikli girişimlere sermaye ve operasyonel/büyüme desteği sağlamanın, endüstri ve küresel liderlik yolunda önemli olduğuna inancımız devam ediyor. İlk kurumsal yatırımcısı olduğumuz Getir'in Türk girişim ekosistemi için önemli bir rol model oluşturduğunu ve benzer başarı hikayeleri yaratılacağına eminim. Belirli dikeylere yatırım yapıyoruz ve gelişmeler bize bu alanların doğruluğunu kanıtlıyor. Girişimcilerle omuz omuza çalışıyoruz, bu yaklaşımımızı ve kanıtlanmış yatırım stratejimizi ikinci fon ile de devam ettireceğiz" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ