Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rus fenomen Daria Radionova, Lamborghini aracını Swarovski ile kapladı
        1

        İnternet üzerinden Kadın giysileri satan Rus asıllı Instagram fenomeni ve model Daria Radionova son yaptığıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

        2

        Lüks yaşam tarzı ve sosyal medyadan paylaştığı iddialı fotoğraflarla ünlenen Daria Radionova bu sefer de 500 bin dolar değerindeki Lamborghini Aventador SV aracını Swarovski kristalleri ile kapladı!

        3

        Yaklaşık 700 saatte tamamlanan kaplama için yaklaşık 2 milyon Swarovski kristali kullanıldı.

        4

        Aracıyla Londra'daki bir geçit töreninde boy gösteren Rus fenomen herkesi şaşkına çevirdi. Kalabalığın ve meraklı bakışların arasından zorlukla sıyrılan genç kadın trafiği altüst etti.

        5

        Kalabalığın bir kısmı aracın gerçek Swarovski kristalleriyle kaplanıp kaplanmadığını sorgularken Radionova, Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla iddialara son vermiş oldu.

        6

        Radionova'nın Lamborghini'sine "DAR IIA" plakası taktırarak aracın kendisine ait olduğunu da doğruladı.

        7

        Kristallerin güçlü motor karşısında oluşan ısı ile nasıl başa çıkacağı merak konusu oldu. Öte yandan lüks aracın, ultra hafif karbon yüzeyi kristaller biraz daha ağırlaştı.

        8

        Daha önce bir Mercedes-Benz CLS ve Lamborghini Huracan'ı da kristaller ile kaplatan fenomenin yeni aracı için "Bruce Wayne kadın olsaydı bu onun arabası olurdu" yorumu yapıldı.

        9
        16
        17
        18

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ