Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Âlim Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Âlim Görmek Ve Konuşmak Anlamı Nedir?

        Rüya sahibi, beyaz elbiseli ve sakalının da beyaz olduğu bir din alimi görse, yakın bir gelecekte bazı hayırlı olayların olacağına veya sevindirici haberler alacağına işaret edilir ve bu kişi bir engel ve bunalımla karşılaşırsa bu rüya, bu konuları aşması ve hedeflerine hızla ulaşması için güzel bir işarettir. Rüyada âlim görmek, rüya sahibinin bütün hallerinin düzelmesine delalet eder.

        Kendisini bir din âlimi ile yarıştığını gören kimseye yaptığı amellere dikkat etmesi gerektiğinin ikazıdır. Borcu olan bir kimse rüyasında bir âlim görse, bu onun için maddiyatın düzelmesine ve malının çoğalmasına işarettir. Rüyada âlim gören biri rüyasında bir din âliminin içtiği bir içeceği içiyorsa, bu hayra işarettir. Allah'a yakınlık ve salih amellerde bulunmakla alakalıdır.

        REKLAM

        Rüyada Âlim Görmek Ve Konuşmak Anlamı Nedir?

        Rüyada alim gören kişi, bir dileği ya da arzusu varsa buna ulaşacağına, işlerinin kolaylaşacağına sevineceği haberler alacağına işarettir. Rüyada alim bir kimseyi görmek başarıdan başarıya koşacağının işaretidir. Rüyada âlim görmek ve konuşmak anlamı nedir? Rüyada evli birinin bir din alimi ile görüştüğünü görmek, meslekte daha büyük bir mevki elde edeceğine ve bu kimseden kendisine hayatın bütün gereklerini sağlayacak ve sosyal olarak daha yüksek bir seviyede yaşamasını sağlayacak hayatı olacağına delalettir. Rüyada hamile bir kadının alim bir kişiyle konuşması doğum sürecinin sorunsuz geçeceğine işaret eder.

        Bir kimsenin bir din aliminin elini öptüğünü görmek, tehlikelerden uzaklaşmaya, kendisine kurulan kötülüklerden ve belalardan kurtulmaya işaret eder. Alim olan kişi rüya sahibini kafasından öpmesi o kişinin mutluluk ve huzur içinde yaşayacağına doğru olan şeyleri yapacağına kötü yoldan uzaklaşacağına işarettir. Rüyada bir alimin kendisine süt verdiğini görmek, rüyayı görenin din ve sünnete uymasına ve onu her türlü günahtan uzaklaştırdığına işaret eder. Eğer su verirse bu, güzel ahlaka ve iyi bir itibara işarettir.

        Bir kimse rüyasında bir alim adamını öptüğünü görmesi, bu rüya kendisi için müjdeli bir rüyadır. Kendisine zarar vermek isteyenlerden bir zarar ve musibet görmeyeceğine ve Cenab-ı Hakk'ın onu koruyacağına işaret eder. Aynı zamanda alim bir kişiyi öpmek kişinin isteklerinin yerine gelmesi ve sıkıntılı süreçlerin biteceğinin işaretidir.

        Rüyada Alimle Konuşmak

        Rüyada alim bir kimse ile konuşmak rüya sahibinin ilminin artacağına doğru yoldan ayrılmayacağına delalettir. Rüyada alimle konuşmak rüya sahibinin toplum içinde örnek işler yapacağına ve büyük şerefler kazanacağına işarettir. Rüya sahibi o kadar büyük iyi ve temiz işler yapar ki, herkes ona karşı büyük bir sevgi ve saygı duyar. Rüyada görülen alimle sohbet etmek geniş bilgi ve beceri ile donanacağına işaret eder. Kişi ileride eğer doğru yoldan ayrılmaz ise öyle bir konuma gelecek ki bilgisi ve tecrübesi ile kişileri kendine hayran bırakacaktır. Sözüne danışılan fikirleri alınan kişi olma yolunda ilerleyecektir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ