Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Yarasa Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yarasa Sürüsü Görmek Anlamı Nedir?

        Yarasanın kokuyu duyma ve ayırt etme konusunda mükemmel bir yeteneği vardır. Yani yarasalar yaz ve ilkbahar aylarında aktifken, kışın bir kısmı göç ederken bir kısmı da kış uykusuna yattığı için geceleri hareket eder ve avlanırlar. Rüyada görülen yara ise kişinin verdiği emeklere ve imanına işaret eder.

        Rüyada Yarasa Sürüsü Görmek Anlamı Nedir?

        Bir kimse yarasa avladığını görse, bu o kimsenin Allah'tan korkan, gece gündüz O'na ibadet eden iyi bir insan olduğuna delalet eder. Evli bir kadının rüyada küçük bir yarasa görmesi, çocukları ve kocasıyla birlikte güvenli ve istikrarlı bir hayat yaşayacağına işarettir. Rüyada yarasa sürüsü görmek anlamı nedir? Rüyayı gören kişiye pek çok hayır geleceğine, çok para ve büyük bir servete kavuşacağına delalet eder.

        REKLAM

        Rüyasında bir yarasanın kendisine saldırdığını görmesi, ömrünün uzun olduğuna, rüyasında bir yarasanın kendisini ısırdığını gören kimse, rüyayı gören kişinin dininin öğretilerinden uzaklaştığına delalet eder. Bu rüya aynı zamanda rüyayı gören kişinin hayatında iyi şanslar elde edeceğine, mutluluk ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına da delalet eder. Rüyada yarasa ısırığı görmek, kişinin uzun ömrünü ve sağlığını simgelemektedir. Bu rüya aynı zamanda rüyayı görenin hayatında birçok düşmanın olduğuna da işaret eder.

        Rüyada Yarasa Yakalamak

        Bir kişinin evine yarasa girdiğini görmesi, evde tüm aile bireylerini rahatsız eden birçok sorun olduğuna, evde yarasa görmek ise kadın ile kocası arasında maddi durumların kötüleşmesinden dolayı sorunlar yaşandığına işarettir. Rüyada yarasa yakalamak kişinin eline geçecek fırsatlara işaret eder. Bir kişinin ölü bir yarasa görmesi, onu gören kişi için büyük bir talihsizliğe işarettir. Ancak bir kimsenin çevresinde her yerde bir yarasanın uçtuğunu görmesi, onu gören kişiye pek çok hayır geleceğine, çok para ve büyük bir servete kavuşacağına delalet eder.

        Evli bir kadının rüyasında yarasa yuvası görmesi, başkalarıyla ilişkilerde kötü niyet ve ikiyüzlülüğe işaret eder. Evli bir kadının rüyasında renkli yarasalar görmesi, hayallerinin gerçekleşmesine ve kocasının seçkin bir işe kavuşacağına işarettir. Örneğin, bazı kültürlerde yarasa, bereket ve bolluk sembolü olarak kabul edilir. Rüyada yarasa görmenin bu farklı anlamları göz önüne alındığında, rüyanın tam olarak ne anlama geldiği kişinin yaşamındaki özel durumlar ve imgelerle ilgilidir.

        Rüyada Yarasa Saldırması

        Rüyada yarasa saldırısı, rüyayı gören kişinin maruz kaldığı korkutucu bir olaya işaret eder. Rüya yorumcuları, rüyada yarasa saldırısının hırsızlara işaret ettiğini, yarasanın kendisine saldırdığını gören kimsenin gizli düşmanı olduğunu söylemiştir. Rüyada bir eve yarasa saldırısının olduğunu görmek, kişinin uzun ömrünü ve sağlığını simgelemektedir. Bu rüya aynı zamanda rüyayı görenin hayatında birçok düşmanın olduğuna da işaret eder. Rüyada yarasa saldırması aynı zamanda rüyayı gören kişinin maruz kaldığı korkulara ve sorunlara da işaret eder. Rüyada yarasa saldırısı eski bir konunun yeniden ortaya çıkmasına veya eski sorunların tekrar gün yüzüne çıkmasına ve can sıkmasına delalet eder. Bazı rüya tabircileri, rüyada yarasanın uçtuğunu görmenin, yarasayı rüyada evin dışında ve odalarda görmekten daha hayırlı olduğunu söylemiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ