Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen soluğu tatilde aldı ve ortalığı yaktı geçti! Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen Instagram paylaşımları ve hayatı
        1

        Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından tatile çıktı.

        2

        Soluğu Endonezya Bali’de alan ünlü oyuncu tatilin tadını çıkarıyor.

        3

        Başrolünde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz dizisinin Derin’i Meli Sezen tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

        7

        Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir; bir adet erkek kardeşi bulunan Sezen’in ailesi ticaretle uğraşmaktadır.

        8

        Güzel oyuncu verdiği bir röportajda tiyatroya başlamasında destek olduklarını, bir başka röportajında ise annesinin oyunculuğa ilgisini fark edip kendisini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazdırdığını söylemiştir.

        9

        12 yaşından itibaren drama eğitimi alan Sezen, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde de bir yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı.

        13

        2017-18 yılları arasında Siyah İnci dizisinde "Ebru" karakterini canlandırdı. 2018 yılında sinemaya bağımsız filmlerle giriş yaptı.

        14

        Rol aldığı ilk film Dünya Hali ve ikinci film Tilki Yuvası oldu. Bağımsız filmlerden sonra ilk ciddi rolünü Yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş'ın gerçek hikâyesini anlatan Bizim İçin Şampiyon filmiyle yaptı.

        15

        2019 yılında Leke dizisinde "Yasemin" karakteri ilk başrolü oldu. Ardından Sevgili Geçmiş dizisinde yine başrol olan "Deren" karakterini canlandırdı.

        16

        2019 yılının sonunda Mucize 2: Aşk filminde "Beren" karakterini canlandırdı.

        17

        Sezen, 2019’da IMDB Starmetre listesinde ilk 100’e girmiştir. 2020 yılında İstanbul’un işgali, Meclis-i Mebûsan’ın dağıtılması, Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Kuvâ-yi Milliye hareketi ve Ankara’da yeni bir meclisin kuruluş süreçlerini anlatan Ya İstiklal Ya Ölüm tarihi mini dizisinde başrol karakteri "Nazan" karakterini canlandırdı.

        18

        Ayrıca son olarak Kovala adlı sinema filminde rol aldı.

        19

        Filmin vizyon tarihi 17 Nisan 2020 olarak açıklandı; ancak dünya genelinde yaşanan koronavirüs pandemisi sebebiyle Türkiye’de alınan önlemler dolayısıyla film vizyona girmedi ve ertelendi.

        20

        Yeni vizyon tarihinin filmin resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacağı açıklanmıştır.

        21

        2020 Ekim ayından itibaren Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile birlikte Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde başrol karakterlerden biridir.