Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Nefes borusu tıkanan öğrenciyi müdür yardımcısı böyle kurtardı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki Şehit Adem Yavuz İlkokulu’nda yaşandı. İddiaya göre, 4. sınıf öğrencisi Abdulsamet Öztürk bir şeyler yerken nefes borusu tıkandı.

        Nefes alamayan ve çırpınarak sağa sola koşturmaya başlayan öğrenci Abdulsamet Öztürk'ü koridorda Müdür Yardımcısı Hüseyin Çavdır fark etti.

        Öğrencisinin nefes almakta güçlük çektiğini ve çırpındığını fark eden Çavdır, hemen Heimlich manevrası uygulamaya başladı.

        ÖĞRENCİNİN HAYATINI KURTARMA ANLARI KAMERADA

        Müdür Yardımcısı Çavdır'ın bir süre yaptığı Heimlich manevrasının ardından Abdulsamet Öztürk normalleşerek rahatça nefes almaya başladı.

        Öğrencinin koridorda çarpında ve müdür yardımcısı Çavdır'ın Heimlich manevrası uygulama anları ise okulun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Ayılar ve Boğalar - 29 Haziran 2026 (Merkez Bankası Faiz Kararı Ne Olur?)

        Piyasa hangi verileri takip ediyor? Ayılar ve Boğalar'da Rahim Ak sordu; Yapı Kredi Portföy Genel Müdür Yardımcısı Güçlü Çolak değerlendirdi.  

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ