Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Hayata Anlam Katanlar Derneği, Samsun'un Çarşamba ilçesinde öğrencilere giyecek yardımında bulundu.

        Dernekten yapılan açıklamaya göre, Samsun ve Gaziantep'te faaliyet gösteren dernek, Çarşamba Kızılot Ortaokulu'nda öğrenim gören 50 öğrenciye mont, bot ve spor ayakkabı hediye etti.

        Dernek başkanı Murat Değirmenci'nin görüşlerine yer verilen açıklamada, Hayata Anlam Katanlar Derneğinin 2018 yılından bugüne kadar insanların en ihtiyaç duydukları zamanda yanlarında olduklarını belirtti.

        Bugüne kadar 54 köy okuluna hediyeler götürdüklerini anlatan Değirmenci, "Başladığımız bu iyilik hareketinde yurt içi ve yurt dışında gönüllülerimizin destekleriyle hayatlara anlam katmaktan son derece memnun oluyoruz. Aldıkları eğitim yardımlarını sevinçle karşılayan çocuklarımız gibi binlerce çocuğumuzun da farkında olduğumuzu belirtmemiz gerekir. Hedefimiz bu çocuklarımızın yaşadıkları büyük heyecan ve mutluluğu daha binlerce çocuğumuzun yüzünde görmek. Desteklerini esirgemeyen bağışçılarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        ​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler