Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal, ilçede karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

        Topal, yaptığı açıklamada, 2 gündür aralıksız yağması sonucu kar kalınlığının merkezde 40, Akdağ Kayak Merkezinde ise 70 santimetreye ulaştığını belirtti.

        Sabah erken saatlerde ekiplerin karla mücadele çalışmalarına başladığını vurgulayan Topal, okulların eğitime ara vermesiyle servislerin çalışmamasının olası sorunları önlediğini kaydetti.

        Ekiplerin özverili çalışması ile mahalle yollarının tamamını ulaşıma açtıklarına işaret eden Topal, "Bütün sıkıntılara rağmen Ladik'e beyaz gelinlik çok yakışıyor. İnşallah yarıyıl tatiliyle kayakseverleri ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız." ifadesini kullandı.​​​​​​​

        Topal, çatılarda biriken kar, buz sarkıtları ve yolların buzlu olması nedeniyle vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerektiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler